Agenda

WORKSHOPS &

INDIVIDUELE CONSULTING

WORKSHOPS & INDIVIDUELE CONSULTING


In de Colour Cube organiseren we individuele consulting of workshops in kleine groepjes.

Hieronder vind je een overzicht van de reeds geplande open workshops.

Schrijf je in voor één van deze activiteiten via caroline@indigostyling.be


Doe je deze workshop liever samen met je zussen, vriendinnen of buurvrouwen ?

Vanaf 3 personen organiseren we deze workshop op een moment dat jullie past.

Info en afspraken via caroline@indigostyling.be 


WORKSHOP MAKE-UP Coronaproof


Heb je weinig ervaring met make-up?

Vind je de make-up bij je vriendinnen altijd zo mooi?

Denk je dat het niks voor jou is? Geloof je niet dat mascara je wimpers ècht verlengt? Dan is het moment gekomen om dit zelf eens uit te proberen.
In een gezellige omgeving met professionele materialen ga je zelf aan de slag in jouw eigen tempo. In Coronatijd vragen we wel om zoveel mogelijk je eigen penselen mee te nemen, of ze hier aan te kopen.

Je kiest zelf of je voor een naturelle of shiny make-up gaat en wij helpen je bij alles. Je krijgt een handig stappenplan mee, zodat je in no time thuis dezelfde mooie look creëert.

Onze workshops met jullie eigen bubbel staan garant voor gezellige èn leerzame momenten. Je zal versteld staan van het resultaat.


Maak een afspraak voor je eigen bubbel van drie personen

Prijs : 30,00 EUR

Net gemist, neem even contact op als je geïnteresseerd bent !


KLEURENANALYSE

coronaproof natuurlijk!

Kleurenanalyses zijn weer helemaal in !

18 Jaar of 65+, iedereen wil nu eenmaal graag weten in welke kleuren hij straalt en welke kleuren best bij haar persoonlijkheid passen. Is dat ook zo bij jou ?
Dan is deze dynamische workshop iets voor jou!


Aan de gezellige ronde tafel in onze Colour Cube kom je te weten hoe je koele van warme kleuren kan onderscheiden, wat een verzadigde of een heldere kleur is en hoe je passende kleurencombinaties kan maken.

Aan het eind van deze workshop weet je welk kleurentype je bent en krijg je een handig kleurenkaartje mee. Schrijf je in met je eigen bubbel

Maak snel een afspraak met je eigen bubbel van drie personen

Prijs: 40 € per persoon


QUALITY TIME VOOR MOEDERS EN DOCHTERS


Is je dochter geïnteresseerd in make-up ? Wil je zelf ook wel wat kneepjes van het vak bijleren ? Of wil je gewoon wat quality time met je dochter(s) ?

Organiseer dan gezellig naar een workshop met 2 of 3! Stap voor stap brengen jullie zelf een leuke make-up aan, helemaal afgestemd op jullie huid en persoonlijkheid. Een echte feel good namiddag of avond!

Net gemist maar kan op eenvoudige vraag opnieuw worden georganiseerd

Prijs: 25 € per persoon

Ken je onze opendeurdagen al ?


Vaak op zondagochtend, maar ook tijdens de week kan je hier gewoon binnenlopen met een vraag over je outfit, welk accessoire er bij past, met welke kleur best te combineren, of gewoon voor een kop koffie. Allemaal gratis !! Opendeurdagen 2021 op donderdag 17 juni van 16u tot 19u en zondag 18 juli en 8 augustus:  telkens van 11 tot 13u.